Peter Bloem

Peter Bloem

Instrument:
Drums

Favoriete muziek:
Snowy White (voor mij een van de beste gitaristen ter wereld) and the White Flames. Juan van Emmerloot speelt op drums en Walter Latupeirissa op bas en Max Middleton op keyboard. Echt een super band. Ken de jongens allemaal persoonlijk. Ga regelmatig naar een concert van hun. Pink Floyd (tijdloos) – Eric Clapton – Buena Vista Social Club – CSN&Y – Led Zeppelin – Black Sabbath – Walter Trout- de jaren zestig – klassiek – filmmuziek met name van Hans Zimmer. Eigenlijk te veel om op te noemen.

Nog andere hobbies:
Behalve het spelen bij JJETT is mijn grootste passie motorrijden. Doe dit al sinds mijn 17e jaar. In de begin jaren ook nog gecrost met een husky en stap nog regelmatig op een Quad. Rij op dit moment een HONDA VFR800VTEC. Zit sinds 2006 als penningmeester in het bestuur van het Dutch Team Dakar. Zie ook (www.dutchteamdakar.nl) Heb op deze manier van dichtbij Le Dakar gevoeld en beleefd. zowel bij start de als tijdens de race. Echt een belevenis. In 2009 doet het team mee aan de Dakar rally in Argentinië.

Speelt bij JJETT sinds:
Augustus 2007. Na jarenlang een trouw bezoeker te zijn geweest op het jaarlijkse concert van de band bij de Tabaksdeus ben ik gevraagd om de plek in te nemen van Theo. Vind het een eer. Was zeker in het begin erg moeilijk zowel voor de band als ook voor mij en soms nog. Maar gelukkig, het gaat steeds beter. Beroep: Heb sinds 2005 samen met een vennoot een eigen administratie kantoor met de naam: VITRO FINANCE B.V. Onze slogan is: “Voor helderheid in uw administratie!” en we zijn gevestigd op ’t Holland 2a te Duiven. Zie ook www.vitrofinance.nl

Motto:
Een wip in de morgen is een dag zonder zorgen. Echter, er zijn genoeg dagen met zorgen!!